Masterchef Hakan Kanık kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı?

Masterchef Hakan Kanık kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı?
Masterchef yarışmasının yeni yarışmacılarından Hakan Kanık birçok kişi tarafından oldukça merak uyandırıyor. Bu haberimizde Hakan Kanık kimdir? Hayatı ve merak edilenleri sizler için derledik.

Necdet Oktay Apaydın- TV8 ekranlarında yayınlanan ve yemekseverleri ekran başına kilitleyen yarışma programı Masterchef çok 14 Haziran 2023'de başlıyor. Yarışma bu yıl Allstar konsepti ile geri dönüyor. Bu sezon yarışacak olan yarışmacı Masterchef Hakan Kanık ise birçok seyirci tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Hakan Kanık kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı var mı? İşte Hakan Kanık ile ilgili ayrıntılar...

MasterChef Hakan Kanık Kimdir? Kaç Yaşında?

1999 yılı doğumlu olan Hakan Kanık, Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. Et konusunda kendisini geliştirmiş ve birçok işletmenin mutfaklarında çalışmış olan Hakan Kanık, özellikle 2019 yılında katıldığı yarışmada et pişirme konusunda yarışmanın iddialı isimler arasındaydı. Kanık, daha sonra Survıvor'a katılmıştır. Masterchef'te denyarı finale gelmeyi başarmıştır. 2023 yılında gerçekleşecek olan Masterchef Allstar'ın yeni yarışmacılarından biridir.

Masterchef Hakan Kanık Instagram hesabı

Hakan Kanık'ı binlerce kişi takip ediyor. Instagram hesabı ise @hakannkanik

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.