Mehmet Ali Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mehmet Ali Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?
CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. turunu yönetmek için görevlendirdiği Mehmet Ali Yüksel'in kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Cansev Temuçin - Cumhuriyet Halk Partisi’nde dün geceden beri hareketli saatler yaşanıyor. CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in istifa etmesiyle başlayan süreçte, Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turunu yönetecek ismin kim olacağı merak konusu oluyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında gelen bir görevlendirme haberi dikkat çekti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde "Siyasal İşler ve Seçim Propagandası" konusunda çalışmalar yürütmek üzere Mehmet Ali Yüksel’in Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi açıklandı. Haberin duyulmasının ardından vatandaşlar, Mehmet Ali Yüksel’in kim olduğunu ve ne iş yaptığını araştırmaya başladı? Peki Mehmet Ali Yüksel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte CHP’nin seçim çalışmalarını yürütecek yeni isim Mehmet Ali Yüksek’in hayatı ve siyasi kariyeri…

Mehmet Ali Yüksel kimdir?

Mehmet Ali Yüksel, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde CHP İstanbul 2. bölgeden 14. sıradan aday gösterilmişti. Yüksek aynı zamanda 2015-2019 yılları arasında CHP Kağıthane İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı. Yüksel 2001 CHP Kağıthane Gençlik Kolu Başkanı’ydı.

Mehmet Ali Yüksel’in sosyal medya hesabı var mı?

Twitter hesabını aktif olarak kullanan Mehmet Ali Yüksel, @mhmtaliyuksel kullanıcı ismi ile platformda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.