Müstehcenlik suçundan gözaltına alınan Gaga Bulut kimdir? Gerçek adı nedir

Müstehcenlik suçundan gözaltına alınan Gaga Bulut kimdir? Gerçek adı nedir
Sosyal medyada kavuştuğu ünle tanınan Gaga Bulut gözaltına alındı. Müstehcenlik suçunu internette işlediği öne sürülen Bulut kimdir ve gerçek adı nedir?

Bugünün en çok konuşulan konusu Gaga Bulut. Sosyal medyada müstehcenlik sebebiyle gözaltına alınan Gaga Bulut'un kim olduğu, gerçek ismi ve hakkındaki bilgiler merak ediliyor.

GAGA BULUT KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Gaga Bulut’un gerçek adı Bulut Altuğ’dur. Gaga Bulut yani Bulut Altuğ sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

gaga bulut

SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE MÜSTEHCENLİK SUÇUNA DA GÖZALTI

İzmir’de sosyal medya aracılığı ile yaydığı görüntülerde sözde düzenlediği yarışmalarda para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar yaptırmaya zorlayan kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar bulundurduğu belirlenen kişiye yönelik çalışma başlattı.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kişinin B.A. (21) olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, zanlıyı ikametinde gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.