Özgür Özel’in eşi kim, adı ne? Didem Özel kimdir, nereli ne iş yapıyor, kaç çocuğu var?

Özgür Özel’in eşi kim, adı ne? Didem Özel kimdir, nereli ne iş yapıyor, kaç çocuğu var?
CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel’in ailesi de merak edilmeye başlandı.

Bugün düzenlediği bir basın toplantısı ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel’in özel yaşamı da araştırılıyor. Özellikle Özgür Özel’in basın toplantısında da hazır bulunan eşi ve kızının kim olduğu merak ediliyor. Peki Özgür Özel’in eşi Didem Özel kim, nereli? Özgür Özel’in kızı kim, kaç yaşında? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları….

ozgur-ozel-esi-ve-kizi-ile-birlikte-oy-kullandi-5485.jpg

Özgür Özel'in eşi Didem Özel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgür Özel ile 1993 yılında tanışan ve 1998 yılında evlenen Didem Özel’in İpek isminde bir kızı var. Özel çiftinin üniversite yıllarında tanıştığı ve Didem Özel’in Özgür Özel ile tanıştığında 19 yaşında olduğu biliniyor.

31139522-620x410.jpg

"Didem'i görünce sınavı unuttum"

Özgür Özel eşi ile tanışma hikayesini ise bir röportajında şu sözlerle anlatmıştı: “Mühendis olmak istiyordum. Matematiğe ilgim vardı. Fakat babamın tercihiyle eczacı oldum. Yeniden sınava girerim diye düşündüm ama eczacılık fakültesine girdikten bir yıl sonra, 19 yaşımda eşim Didem ile tanıştım. 1993'ten beri birlikteyiz. Didem'i görünce üniversite sınavına bir daha girmeyi unuttum. Eczacılıkta beni tutan ikinci şey de bu alanın, önemli bir mücadele alanı olduğunu gördüm.”

didem-ozel.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum