Özgür Özel'in kızı İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Özgür Özel'in kızı İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı?
 DAMGA Editörü
CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Kızı İpek Özel de onlar arasında bulunmaktadır. Peki, Özgür Özel'in kızı İpek Özel kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Uzun süredir CHP Genel Başkanı olarak görev yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir seçimi daha kaybetmesi üzerine başlayan değişim hareketinin öncü isimlerinden 24.25.26.27.28. dönem Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugün kameralar karşısına geçerek, kurultayda aday olduğunu duyurdu. Kılıçdaroğlu ile yarışa girecek olan Özel'in hayatına dair araştırmalarda da başladı. Teşekkür ettiği isimler arasında bulunan kızı İpek de onlar arasında bulunuyor ve hakkında bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Özgür Özel'in kızı İpek Özel kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Özgür Özel adaylığını açıkladı

CHP Grup Başkanı Özgür Özel adaylığı ile ilgili olarak: "İlk adımdır ama birikmiştir kollektiftir. Tek bir kişinin değil bir kadronun attığı kocaman bir adımdır. Yeni yüzyılda yeni yaklaşımlarla yol alacağız. Sorumluluk üstlenmeyen bir yönetim kabul edilemez. Tarihsel bir kararın eşiğindeyiz. CHP'deki değişimi, ülkenin değişimi için ön koşuldur. Bizim de hikayemiz burada başlıyor. CHP Genel Başkanlığı adaylığımı ilan ediyorum" dedi.

a5121420-29d6-43ae-90ed-f84c32c63725.jpg

Özgür Özel'in kızı İpek Özel kimdir?

Özgür Özel'İn kızı İpek Özel de günün en çok arananları arasına girdi. Özel, lise hayatını Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2019'da başladığı Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini sürdürmektedir. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Okulda ayrıca kurumsal iletişim asistanlığı yapmıştır. Kendisi bekardır. Yaşı bilinmemektedir.

de8ae0ca-d498-4207-bf3a-74cdaf1d15d6.jpg

Özgür Özel'in kızı İpek Özel Instagram hesabı

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in seçimlerde de ailecek birlikte gittiği ve yanına aldığı kızı ile sürekli kameraların karşısında olduğu seçimlerde de dikkat çekmeyi başaran İpek Özel, sosyal medyada ise bunun aksi bir tutum içerisindedir. Hesabı gizli olan ve kendisini takip etmeyenlerin fotoğraflarını görmediği genç kızın profilinde sadece 7 paylaşım bulunmaktadır. @ipekozzel adresinde gönderilerini paylaşmaktadır.

1690564942806.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum