Paul Onuachu'nun eşi Tracy Nkonadu Acheampong kimdir?

Paul Onuachu'nun eşi Tracy Nkonadu Acheampong kimdir?
Transfer dönemi sona ermeden forvet hamlesini gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri Paul Onuachu oldu. Nijeryalı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Eşi de o konulardan biri. Peki, Tracy Nkonadu kimdir? İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına sıkı sıkı tutunmak ve mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor, forvetini de belirlemek adına girişimlerini sürdürüyor. Bruno Petkovic'i bitiremeyen ve birçok oyuncuyla temasa geçen bordo mavililerin gündemine son olarak Paul Onuachu geldi. Nijeryalı yıldızın Trabzon'a gelmesi için dört koldan ikna süreci sürüyor. Diğer yandan hayatına dair araştırmalarda da bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Eşi de onlardan biri. Peki, Paul Onuachu'nun eşi Tracy Nkonadu kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Tracy Nkonadu Acheampong kimdir?

Çift ilişkilerine Onuachu'nun Danimarka Süper Lig kulübü FC Midtylland'daki günlerinde başladı. Onuachu, Ocak 2022'de Fransa'nın Paris kentinde Acheampong ile nişanlandı. Evlilikleri ise Gana'da oldu. Acheampong aslen Ganalı. 10 yıldan daha fazla süredir Hollanda'da yaşadı. Instagram hesabında da hayatındaki olduğu gibi oldukça mutevazı. Çok fazla takipçisi yok. Profili de takip etmeyenlere kapalı.

img-20220529-wa0018.webp

f5m4eimxcaarikw.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.