Vincenzo Montella evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var? Rachele Di Fiore kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Vincenzo Montella evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var? Rachele Di Fiore kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?
Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella’nın özel yaşamı merak konusu oluyor. Peki Montella’nın eşi kim, adı ne?

Geçtiğimiz eylül ayında Milli Takımın başına geçen İtalyan teknik adam Vincenzo Montella takımın başında çıktığı iki maçı da galibiyetle tamamlayarak Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’na taşımayı başarmıştı. Montella’nın kısa sürede gösterdiği üstün performans takdir toplarken, İtalyan teknik direktörü Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası finallerine götüren ilk yabancı teknik adam olmayı da başardı. Tüm bu gelişmeler üzerine pek çok kişi Montella’nın özel hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı. Montella’nın evli olup olmadığı ve kaç çocuğu olduğu merak edilirken, ünlü teknik adamın eşinin kimliği de merak konusu oldu. İşte A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella’nın eşi Rachele Di Fiore hakkında tüm merak edilenler…

Vincenzo Montella’nın eşi Rachele Di Fiore kim?

49 yaşında olan İtalyan teknik direktör, Vincenzo Montella, 2010 yılında bu yana Rachele Di Fiore ile evli.

Montella’nın karısı Rachele Di Fiore kaç yaşında, nereli?

30 Mayıs 1978 tarihinde İtalya’da dünyaya gelen Rachele Di Fiore 45 yaşında. İkizler burcu olan Di Fiore İtalya’nın Foggia bölgesinden.

Rachele Di Fiore ne iş yapıyor?

Vincenzo Montella’nın eşi Rachele Di Fiore, müzik prodüktörlüğü yapıyor. Gençlik yıllarında güzellik yarışmalarına da katıldığı bilinen Di Fiore kendisini sanatçı olarak tanımlıyor.

Montella’nın kaç çocuğu var?

Rachele Di Fiore ile 2010 yılında Las Vegas’ta evlenen İtalyanların ünlü futbolcu ve teknik direktörü Vincenzo Montella’nın iki çocuğu var. Çiftin çocuklarının isimleri ise Maddalena ve Emanuele.

Montella’nın eşi Rachele Di Fiore’nin Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Rachele Di Fiore’yi Instagram’da 6 binden fazla kişi takip ediyor. Fiore’nin platformdaki kullanıcı ismi @darachelealpianterreno. Vincenzo Montella’nın 100 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabının adı ise @coachmontellaofficial.

m4.png

mm.png

m3.png

m2.png

m.png

m1.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum