Vincenzo Montella’nın abisi Emanuele Montella kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Vincenzo Montella’nın abisi Emanuele Montella kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın kim olduğu merak ediliyor.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda lider olarak katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı’nın uçağı yurda dönüşte acil iniş yaptı. Teknik direktör Montella’nın abisi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması nedeniyle Galler’den kalkan uçağın Almanya’nın Münih kentine indiği öğrenildi. Haberlerin ardından pek çok kişi Vincenzo Montella’nın abisinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Montella’nın abisi Emanuele Montella kim, Milli Takım’da mı çalışıyor, ne iş yapıyor? İşte yanıtları…

Montella'nın abisi Emanuele Montella kimdir?

A Milli Takım’la birlikte Cardiff’ten İstanbul’a hareket eden uçakta rahatsızlanan Emanuele Montella, milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella’nın abisi.

Emanuele Montella’nın rahatsızlığı ne?

Montella’nın abisi Emanuele Montella’nın uçakta fenalaşmasının ardından milli takımı taşıyan uçak Almanya’nın Münih kentine acil iniş yaptı. Uçakta rahatsızlanan abi Montella, takım doktor, kardeşi Vincenzo Montella ve Hamit Altıntop ile birlikte uçaktan ayrılarak Almanya’da tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Emanuele Montella'nın rahatsızlığının ne olduğunu ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili Vincenzo Montella da sessizliğini koruyor.

fa.png

be56c9e84dd2fd5c2685ef92b1c0720a-36245-1430928788.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.