Zehra Güneş’in kardeşi kim, kaç yaşında? İrem Güneş kimdir?

Zehra Güneş’in kardeşi kim, kaç yaşında? İrem Güneş kimdir?
Vakıfbank'ta oynayan ünlü sporcu Zehra Güneş'in kendisi gibi voleybolcu olan kız kardeşi İrem Güneş'in kim olduğuna dair bilgiler ve özel yaşamı büyük bir merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - Voleybol sahalarının başarılı performansı kadar güzelliği ile de adından söz ettiren ismi Zehra Güneş’in kız kardeşinin de ablası ile aynı mesleği yaptığı ortaya çıktı. Ablasına olan benzerliği ile dikkat çeken İrem Güneş, bir anda sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. İnternet kullanıcıları Zehra Güneş’in kardeşi İrem Güneş’in yaşını, boyunu ve sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı. Peki başarılı voleybolcu Zehra Güneş’in kendisi gibi sporcu olan genç kardeşi İrem Güneş hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, burcu ne, boyu kaç, hangi takımda oynuyor, sevgilisi var mı? İşte İrem Güneş’in hayatı ve kariyerine dair tüm merak edilenler…

İrem Güneş doğum tarihi ne?

Vakıfbank’ın başarıdan başarıya koşan orta oyuncusu Zehra Güneş’in kardeşi İrem Nur Güneş, 19 Haziran 2004 doğumlu. 19 yaşındaki genç voleybolcu ikizler burcu.

zehra-gunes-irem-gunes.jpg

İrem Güneş’in boyu kaç?

Ablası gibi voleybolda kariyer yapan İrem Güneş’in boyu 188 cm, kilosu ise 74. Pasör çaprazı pozisyonunda sahalarda yer alan Güneş, 2019 - 2020 tarihinde TVF Spor Lisesi’nden mezun oldu.

İrem Güneş hangi takımda oynuyor?

İrem Güneş 2020 yılından itibaren, ablasının da oynadığı Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyiyordu. Ancak Güneş bu sezon Edremit Belediye Altınoluk takımına transfer oldu.

İrem Güneş Instagram hesabı var mı?

Genç ve güzel voleybolcu İrem Güneş, aktif olarak sosyal medya kullanıyor. Instagram’da “iremgunesss_” kullanıcı ismiyle yer alan genç isim, yaklaşık 45 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. Profilinde ablası ile olan fotoğraflarına ve voleybol sahasındaki hallerine yer veren İrem Güneş’in ablasına olan benzerliği dikkat çekiyor.

irem-gunes.webp

İrem Güneş’in sevgilisi var mı?

Sosyal medya hesabından özel hayatı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan İrem Güneş’in erkek arkadaşı olup olmadığı bilinmiyor.

gun.png

gunm.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.