12 Mayıs Çarşamba Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

12 Mayıs Çarşamba Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin tek büyük beden tarz yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve güzel 7 yarışmacının İstanbul sokaklarındaki mücadelesi arefe gününde de devam edecek. Gün boyunca alışverişlerini yapacak kızlar sonrasında ise podyuma çıkıp puanlarını alacak. Peki, 12 Mayıs Çarşamba Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? DDM puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Büyük beden kadınların kolye savaşındaki yeni perdesi izleyenleri de televizyon başına kilitliyor. Jüri üyelerinin renkli tavırları, zaman zaman gergin cevapları ve modaya yön veren yorumları yarışmayı daha da keyifli hale getiriyor. Yarışmacılar da kendilerine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirerek son iki bölüme avantajlı girme konusunda çaba gösterecek. İzleyiciler de bu anlara tnaıklık edebilmek adına heyecanlı ve sabırsız bir şekilde bekliyor. Peki, 12 Mayıs Çarşamba Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda 12 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? 

Dün haftanın ikinci gününde puanların çoğu düşüktü. Yarışmacılar aldıkları puanların altında ikinci bölümü tamamladı. Sadece Birben fazla puan elde ederek bugüne başladı. Ferdanur 19 puanla birinci oldu. Birben ise 18 puanla ikinci sırada yer alırken Özde de üçüncü basmaktaydı. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 18
  • Yaren Medin: 19 + 6
  • Sepideh Su Baher: 13 + 11 
  • Betül Böçkün: 20 + 13
  • Emel Başkan: 16 + 11
  • Özde Karacan: 20 + 17
  • Ferdanur Başaran: 20 + 19

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.