Doya Doya Moda 21 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda All Star puan durumu

Doya Doya Moda 21 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda All Star puan durumu
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Haftanın son gününde yarışmacılar İstanbul sokaklarına çıkıp kendilerine verilen bütçeleri belirlenen konseptler için harcayacak. Gün sonunda ise bu kez final birinciliği için podyuma çıkacaklar. Elde edilecek her puan kolyenin kazanılması açısından büyük önem taşıyor. Peki, Doya Doya Moda 21 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni haftanın da sonuna geliniyor. Pazartesi günü başlayan All Star etabının 10. haftasına bugün nokta konulacak. Beş gündür yarışan yarışmacıların emeklerinin karşılığını alabilmek adına son kez podyuma çıkacak. Elenecek ve birinci olabilecek isim tek puanla da belirlenebilir. Rakiplerini geride bırakmak isteyen 7 tarz tutkulu ve stilini miylonlara göstermek için ekrana çıkacak 7 kızın rekabeti nefes kesecek. Jüriyi kendileri hakkında olumlu kanaat vermeye iten kombinleri üzerlerine geçirmeleri gerekiyor. Alınacak fazla 1 puan dahi birinciyi ya da eleneni değiştirebilir. Peki, 21 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Videoyu kim çekti?

Doya Doya Moda All Star'ın bugün yayınlanacak olan 50. bölümünde video konusu gündeme gelecek. Paylaşılan fragmanda Gülşah Saraçoğlu, Özde Karacan'a 'Bu videoyu kin çekti?' diye sordu. Özde ise bu soruyu yanıtlarken o sırada Rabia oturduğu sandalyeden düştü. Bunun dikkat dağıtmak amaçlı olduğu yönünde yorumlandı.


 

Doya Doya Moda 21 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Bugün haftanın son günü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan yarışmada son puanlar merak konusu. İlk sırada 72 puanla Özde Karacan var. İkinci basamakta ise Su bulunuyor. İranlı güzelin 67 puanı var. Hemen 1 puan gerisinden Ferdanur geliyor. Rabia 58, Emel 55 ve Betül ise 53 puanda. Birben de dün aldığı kötü sonuçla 48 puanla son basamakta. Eğer bugün iyi bir performans gösteremezse elenebilir. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor. Dün yayınlanan son bölümde birinci 19 puanla Ferdanur olmuştu.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 12 + 12 + 7 = 48
  • Rabia Ağca: 18 + 14 + 14 + 12 = 58
  • Sepideh Su Baher 17 + 16 + 16 + 18 = 67
  • Betül Böçkün: 10 + 12 + 12 + 19 = 53
  • Emel Başkan: 10 + 16 + 16 + 13 = 55
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 16 + 20 = 72
  • Ferdanur Başaran: 14 + 19 + 19 + 14 = 66

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.