Doya Doya Moda All Star 9 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda All Star 9 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden maratonda bugün bir yarışmacı birincilik sevinci yaşarken diğeri ise elenme üzüntüsüyle villaya veda edecek. Gözler alınacak puanlar sonrasındaki sıralamada. Peki, Doya Doya Moda All Star 9 Nisan Cuma bu hafta kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Tv8'de yayınlanan bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların son kez hünerlerini sergilemek üzere İstanbul sokaklarına çıkacakları günde podyumda alınacak puanlar haftanın kaderini belirleyecek. All Star heyecanına yakışacak bir final etabı ile ekranlara gelecek programda herkes sonuçları merak ediyor ve araştırarak öğrenmek istiyor. 10 üzerinden yapılacak değerlendirme çok önemli ve her an dengeleri de değiştirebilir. Peki, Doya Doya Moda All Star 9 Nisan Cuma bu hafta kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda'nın konsepti ne?

42 ve üstü bedendeki kadınların katılabildiği Doya Doya Moda'da 7 yarışmacı İstanbul sokaklarına çıkarak kendilerine verilen sürede konseptlere yönelik tercihler yapıyor. Ardından da jüri karşısına çıkıyor. Alınan puanlara göre de hafta sonu birinci olan kolyeyi boynuna takıyor. Zaman zaman gerginlik yaşansa da eğlence eksik olmuyor.


 


Doya Doya Moda 9 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 18 + 11 + 18 + 10 = 57
  • Rümeysa Buyuran: 9  + 10 + 9 + 17 + 45 
  • Sepideh Su Baher: 20 + 20 + 20 + 20 + 20 = 80
  • Betül Böçkün:  16 + 4 + 20 + 15 = 55
  • Emel Başkan: 4 + 20 + 15 + 16 = 55
  • Özde Karacan: 19 + 19 + 19 + 13 = 60
  • Ferdanur Başaran: 20 + 20 + 15 + 20 = 75

Şu anki tabloya göre Su Baher tam puanla birinci. İkinci basamakta ise 75 puanlı Ferdanur var. İki yarışmacı arasında kıyasıya mücadele yaşanacak. Birben İyi başladığı haftayı aynı şekilde götüremedi ve pota korkusu yaşayabilir. Emel ve Betül 55 puanda. Son sıradaki Rümeysa'nın 45 puanı var. Sürpriz yapabilme potansiyeli bulunan Özde ise 60 puanda.
 


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.