Kuaförüm Sensin 16 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 16 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin'de hafta ortasına gelindi. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın 133. bölümü de nefes kesecek. Peki Kuaförüm Sensin 16 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'nin jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü bugün SHOW TV ekranlarında yayınlanacak. 12.30 itibarıyla başlayacak özet  bölümün ardından 13.30'da çarşamba günü için kuaför ve maköz/makyörler çalışmalarına start verecek. Dört modelin de tasarımları en iyi şekilde taşımak için gayret göstereceği günde birinciliği elde edecek takım merakla bekleniyor. Okuyucularımız için hazırladığımız haberde tüm detayları bulabilirsiniz.
 


15 Ekim Salı | Konsept: Örgü Birinci: Bilal ve Buse

14-18 Ekim haftası bölümleri ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de pazartesiden sonra salı günü de Bilal ve Buse fırtınası esti. 26 puanla tamamladıkları ilk günün ardından dünü de 29 puanla kapatan ikili, barajı daha da yukarı çekti ve diğer günler için iyi bir avantaj yakaladı. Özellikle dün kendilerine büyük övgüler yağdırılan gündeki tasarımları da belki de yarışma tarihindeki en iyi çalışmalardan biriydi. Model Serra Yanar da yapılan örgü tasarımı gördükten sonra çok beğendi.



serra yanar kuaförüm sensin

kuaförüm sensin serra yanar

Bilal ve Buse'nin tasarımları özellikle Meltem ve Burcu tarafından sert şekilde eleştirildi. Ancak puanlama geldiğinde Burcu 5, Meltem isek kurdele sebebiyle kırdığı notla 4 puanı Bilal'e verdi.

Burcu ve Ateş: 10 puan

aycan çolak yılmaz kuaförüm sensin

Sıla ve Mira: 21 puan

nergiz abasova kuaförüm sensin

Meltem ve Murat: 16 puan

sena aydın kuaförüm sensin


 

16 Ekim Çarşamba | Kuaörüm Sensin'de kim birinci oldu?

Bilal ve Buse'nin çıtayı her geçen gün yükselttiği Kuaförüm Sensin'de çarşamba birincisi merakla bekleniyor. İkili bir kez daha birinciliği elde edebilecek mi yoksa başka bir takım liderliklerine dur mu diyecek? Büyük bir heyecana sahne olan Kuaförüm Sensin'de puanlar açıklanıp birinci belli olduktan sonra tüm detaylar haberimizde yer alacak.

16 Ekim puan tablosu
Sıla ve Mira: 28 puan
Bilal ve Buse: 21 puan
Murat ve Meltem: 16 puan
Burcu ve Ateş: 15 puan

kuaförüm sensin 16 ekim çarşamba

 

serra yanar

serra yanar kimdir



negiz abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova


Kuaförüm Sensin Murat Ünlü kimdir?

Beşiktaş'ta kuaförü salonu var. Tabelasından anlaşılan iki ortağı ile birlikte burayı işletiyor. Müşterilerini özverili çalışmalarıyla adeta yeniden yaratan Murat Ünlü Beşiktaş taraftarı. Ünlü isimlerle de çalışıyor ve onları çekimlere hazırlıyor.




kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


 

Kuaförüm Sensin Burcu Kulat kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Burcu Kulat (Cloud), yeni hafta fragmanı yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Kendisi Gaziosmanpaşa'da bir güzellik merkezi işletmektedir. Gelin başı modelleri, kalıcı makyaj hizmetleri, ağda, cilt bakım, saç kesimi, saç şekillendirme, manikür - pedikür, türban Başı modelleri ve tüm modern saç kesimi hizmetleri vermektedir.Salonunda müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

burcu kulaat


burcu kulaat


 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.

mira akkurt

KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.