Kuaförüm Sensin Nisa Kaytuka kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Nisa Kaytuka kimdir? Instagram hesabı
SHWO TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Nisa Kaytuka. Peki Nisa Kaytuka kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 40. haftası 14 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 195. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Nisa Kaytuka kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Nisa Kaytuka kimdir?

Yeni haftada Hasan Ağın ve Buse şimşek ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Nisa Kaytuka 31 yaşında. Muhasebe bölümünden ön lisans eğitimi aldı. İstanbul'da yaşıyor ve aslen Çanakkaleli. Çanakkale'de yaşadığı sürezarfında radyo djliği ve haber spikeri olarak yerel basında yer aldı. İstanbul'a geldiğinde prova ve ayakkabı mankenliği, satış danışmanlığı, mağaza müdürlüğü ile işletme müdürü olarak görev aldı. Şu anda freelance olarak ilkokul öğrencisine özel ders veriyor. Galatasaraylı. Koç burcu. Yukseleni akrep. Şarkı söylemeyi seviyor. Spor ve meditasyon yapıyor. Boyu 1.65 ve 50 kiloda. Enerjisini yüksek tutmayı seven ve öyle insanlarla olmayı isteyen biri. İşinde ciddi ama çalışırken eğlenmesini de seven bir yapıya sahip. Biraz özgür biraz asi, samimi olmayı seviyor. Egolu ve yapmacık insanlardan hoşlanmıyor.

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları

 

Nisa Kaytuka Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da hesabı mevcut. 625 takipçisi bulunurken 352 takip ettiği hesap var. Profilinde bir çok fotoğraf yer alıyor. Kendisini @nisakaytuka hesabından takip edebilirsiniz.



kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları





kuaförüm sensin büşra yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.