Kuaförüm Sensin Şükran İşanlarlar kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Şükran İşanlarlar kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 36. haftasında yarışacak isimler belli oldu. Makyöz koltuğuna oturacak yarışmacı Şükran İşanlarlar olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin Şükran İşanlarlar kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün bir hafta daha geride kaldı. Yarışmada Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol birinci olurken uzun süredir başarı ile mücadele veren Sevcan Çakır ve Melek Gültekin elenerek veda etti. Ayrıca Tevfik de yarışmadan çekildiğini açıkladığı için son kez ekranlardaydı. Kuaförüm Sensin'in 36. haftasından itibaren makyöz olarak Şükran İşanlarlar hünerlerini sergileyecek. Yayınlanan 36. hafta fragmanında güzelliği dikkat çeken genç makyöz hakkında hemen araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Şükran İşanlarlar kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı gibi cevapların detaylarını sizler için derledik.
 


Şükran İşanlarlar kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni makyözü şimdiden adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Şükran İşanlarlar Manisa'dan yarışmaya geliyor. 31 yaşında. Beş senedir açtığı makyaj butiğini geliştirdi ve büyük bir mağaza haline getirdi. Burada sattığı ürünleri Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Özel günlerde ve organizasyonlarda makyajlar yapıyor. Mesleğinde iddialı olan Şükran İşanlarlar yarışmanın kendisine bir anı olması için programa katıldı. Kendisi bekar. Hayvanlara çok düşkün. Hiçbirinin aç kalmasını istemiyor. 20 kedisi var.
 


Şükran İşanlarlar Instagram hesabı

Güzel makyözün Instagram'da oldukça aktif bir hesabı var. Fotoğraflarıyla da çok sayıda etkileşim alıyor. Şu anki takipçi sayısı 12 bin civarında ancak sayıyı pazartesiden itibaren artıracağı kesin. Kendisini @boutique_makeuppp adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.