Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe programında neler oldu izle | Nursel Doğan nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe programında neler oldu izle | Nursel Doğan nerede?
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü az önce başladı. Programın ilk konusu günlerdir kayıp olan Nursel Doğan ve Deniz oldu. Peki Nursel Deniz nerede? İşte detaylar...

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'te bir kayıp vakası daha işlenmeye başlandı. Son olarak arkadaşı Deniz ve Haydar ile birlikte görülen Nursel Deniz'in nerede olduğu sorgulanıyor. Çıktığı arkadaşlardan birisinin televizyonla geri döndüğü ve kadınlarla ilgili herhangi bir bilgi vermediği dile getirildi.

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim



nursel doğan

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

haydar sırça müge anlı ile tatlı sert

Müge Anlı'nın 27 Eylül 2018 Perşembe günü sunmaya başladığı Tatlı Sert'in Nursel Doğan konusundaki araştırmaları ses getirecek gibi görünüyor. Kayıpları bulan kişi olarak bilinen Müge Anlı, Nursel Doğan'ın ailesiyle konuşmayan Haydar'ı yayına bağladı. Haydar da söylediği dikkat çekti. Haydar dini nikahtan bahsetti. Avukat Rahmi Bey de 'Dini nikahla birliktelik vurgusu yapıyorsun' ifadelerini kullandı. Haydar 4 senedir Hanife Hanım ile birlikte olduklarını açıkladı.

Nursel'in yanında para olup olmadığı konusunda sorular soran Müge Anlı'ya cevap veren Haydar Bey; '1000 lira vermiştim' dedi. Endişelenip endişelenmediği sorusunu da yanıtlayan Haydar Bey; 'Elbette endişeleniyorum. Sonuçta sevdiğim kadın' ifadelerini kullandı.


Araba aldık!


Sorgunun devam ettiği yayında açıklamalarını sürdüren Haydar Bey Nursel Doğan'ın ehliyetinin kendisinde olmasıyla ilgili olarak; 'Kendisine araç aldık. Bana kullanamıyorum dedi. O sebeple bendeydi' dedi. Nursel Doğan'ın annesi de kızının kimliğini karakolda aldığını ifade etti. Son olarak doğum günü alışverişi için çıktıklarını da anlatan Haydar Bey gittikleri her yerde kameraların bulunduğunu ve içinin rahat olduğunu da dile getirdi. Ayrıca Haydar Bey kendisinde kalp pili olduğunu da açıklayarak kalbinin yüzde 20 randımanla çalıştığını söyledi.


 


Olayın geçmişi


​Bayraklı ilçesi Osmangazi semtinde annesiyle yaşayan Nursel Doğan, 8 Ağustos günü, arkadaşının doğum gününe gitmek için akşam saatlerinde evden çıktı. Eşinden boşandığı belirtilen Nursel Doğan'dan bir daha haber alınamadı. Yakınları, Doğan'dan haber alamayınca, polise başvurdu. Kayıp başvurusu üzerine polisin yaptığı aramalarından henüz bir sonuç alınamadı. Nursel Doğan'ın son olarak erkek arkadaşı ve bir kadın arkadaşıyla Dikili'ye gittiği belirtildi. Ancak erkek arkadaşının ortaya çıkmasına rağmen Doğan'dan ve kız arkadaşından haber alınamadığı bildirildi. Nursel Doğan'ın eniştesi Ekrem Sevinç, "Erkek arkadaşı döndü, ama kendisini bulamıyoruz. Ben erkek arkadaşının gerçeği bildiğini düşünüyorum. Sırrı o çözecektir, polisin o yönde araştırma yapmasını istiyoruz" dedi.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe programı canlı ve tekrar yayını izle


Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alan yayınlarıyla ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in 27 Eylül Perşembe günü yayınını ve tekrarını www.atv.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Android ve iOS uyumlu telefonlarınızdan da seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.