Yemin 115. bölüm fragmanı | Kemal ve Narin'in yeni dönemi

Yemin 115. bölüm fragmanı | Kemal ve Narin'in yeni dönemi
Kanal 7'nin hafta içi haber saati kuşağı ve prime timeda yayınlanan dizisi Yemin'de yeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Yemin 115. bölüm fragmanı izlemek isteyenler için hazırladığımız haberde tüm detaylar yer almaktadır.

8 Kasım Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Yemin'de yeni bölüm heyecanı başladı ve yaşanacaklar merakla bekleniyor. Emir, Reyhan, Kemal ve Narin'in ilişkilerindeki yeni olayları öğrenmek isteyenler Yemin 115. bölüm fragmanı ile tahminlerde bulunuyor. Tüm bilgileri sizler için derledik. Dün ekranlara geldiği son bölümde bir kez daha izleyenleri heyecanlandıran dizide Reyhan ve Emir yine birlikteydi. Hastaneye giden çiftin hangi haberi alacağı da araştırılıyor. Öyle ki çok sayıda kişi Reyhan hamile mi? sorusunu da sormaya başladı. Güçsüz kalan ve yemek dahi yemekte zorlanan Reyhan'ın karnında bebek mi var? Tüm gelişmelerin cuma günü netleşeceği kanaatindeyiz.
 


Yemin'de Reyhan hamile mi?

Zeynep'i konağa bıraktıktan sonra geri dönen Reyhan'ı gören Emir bir kez daha duygularını içinden söyler. Bu sırada bayılıp yere düşen Reyhan'ın yanına koşar ve orada bölüm sona erer. Bu andan itibaren herkes Reyhan'ın hamile olup olmadığını soruyor ve yanıtını bulmak istiyor. Çünkü biten evliliğin yeniden kurulmasında vesile olabilecek en doğal yol bu şu an için. Daha önce 2. sezon tüyolarında sizlere aktardığımız doğum gelişmesi de bu haftadan itibaren başlayabilir belki de.


Kemal ve Narin aşkını ne zaman itiraf edecek?

Yemin izleyicilerinin en çok merak ettiği konuların başında ikilinin aşkı geliyor. Her ne kadar birbirlerine duygu besleseler de söylemekten yana çekinen Kemal ve Narin'i Rus iş adamı bu konuda teşvik edebilir. Türk eşi ile İstanbul'a gelen ve çiftin evinde kalan Rus iş adamı, sorduğu sorularla Kemal ve Narin'i de bir arada tutmayı başardı. Aşkları konusunda yakın zamanda bir itiraf gelmesi bekleniyor.

 

Yemin 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 8 Kasım Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 114. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.



Yemin 116. bölüm fragmanı izle

Yemin 116. bölüm özeti

Yemin 116. bölüm yorumları

Yemin 116. bölüm izle

Yemin 116. bölüm fragmanı
 

Yemin 115. bölüm fragmanı izle

Yemin 115. bölüm izle

Yemin 115. bölüm özeti

Yemin 115. bölüm yorumları

Yemin 115. bölüm fragmanı
 





Yemin 114. bölüm özeti

Yemin 114. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm izle

yemine 113. bölüm özeti

yemine 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm izle

Yemin 113. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 113. bölüm yorumları


Yemin 110. bölüm

yemin 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum