Yemin 114. bölüm özeti | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 114. bölüm özeti | Yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Emir ve Reyhan'ın tekrar bir araya gelip aşklarına devam edip etmeyeceği araştırılıyor. Yemin 114. bölün özeti haberimizde.

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyici kitlesini artıran ve milyonlarca kişiye ulaşan Yemin'de Emir ile Reyhan'ın boşanmasının şoku atlatılmış değil. Dün yayınlanan son bölümde Emir bir kez daha Reyhan'ı görüp içindeki her şeyi bitirmek istedi. Reyhan da sanki onun geldiğini hissetmiş gibi kapının arkasındaydı. Çift sadece birkaç metre ara ile birbirlerine doğru yürüdüler ancak bundan haberleri yoktu. Aşkları hala devam ediyor ve bundan sonrasında neler yaşanacağı da merak ediliyor. Bu sebeple Yemin 114. bölüm özeti binlerce kişi tarafından araştırılıyor.
 

Yemin 114. bölüm özeti


Kanal 7’nin merakla beklenen Yemin dizisi ikinci sezonda da izleyicileri duygudan duyguya sürükleyecek. Aşkın, zora savaş açtığı yeni sezonda seyircileri yeni sürprizler bekliyor. Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi? Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal’in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. İkisi de büyük zorlukları geride bırakmak için çabalarken onları daha da zor günlerin beklediğinden haberleri yoktur.  Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi? Narin, bir yolcu gibi uğradığı bu limanda kalmayı mı seçecek yoksa gitmeyi mi? Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


Yemin 115. bölüm fragmanı izle

Yemin 115. bölüm izle

Yemin 115. bölüm özeti

Yemin 115. bölüm yorumları

Yemin 115. bölüm fragmanı
 





Yemin 114. bölüm özeti

Yemin 114. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm izle

yemine 113. bölüm özeti

yemine 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm izle

Yemin 113. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları
 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.