Yemin 115. bölüm özeti | Kemal ve Narin aşklarını itiraf edecek mi

Yemin 115. bölüm özeti | Kemal ve Narin aşklarını itiraf edecek mi
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de yeni gün heyecanı başladı. Reyhan ve Emir kadar Kemal ile Narin arasındaki aşk da ilgiyle izleniyor. Peki bugün neler yaşanacak? Yemin 115. bölüm özeti haberimizde.

Hafta içi akşamlarını ısıtan bölümleriyle büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Yemin'de haftanın son günü için sabırsız bekleyiş mevcut. İzleyiciler Reyhan ve Emir'in neler yaşayacağını merak ederken diğer bir yandan da Kemal ve Narin arasındaki aşkın ne zaman kelimelere döküleceğini de öğrenmek istiyorlar. Aslında bir mecburiyet sonucu yapılan evlilik, daha sonra duygusal bir hal almış ancak ne yazık ki iki taraftan da itiraf gelmemişti. Çift her ne kadar zaman zaman konuşsa da bu duyguları ifade etmek zordu. Peki Yemin'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Yemin 115. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.
 


Yemin 115. bölüm özeti

Kanal 7'nin aşk ve nefret dolu dizisi Yemin'de sular durulmuyor. Hem konakta hem de Kemal ve Narin arasındaki ilişkilerde yeni gelişmeler ekranlara geliyor. Emir ve Reyhan arasındaki evliliğin sona ermesi herkesi etkilerken özellikle de iş hayatına sekte vuruyor. Ancak Narin buna bir set çekmiş ve şirketi Rusları vazgeçtikleri anlaşmadan geri çevirmişti. Cuma günü de Reyhan'ın hamile olup olmadığı yönündeki soruların cevabını bulması bekleniyor. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

 


Yemin 116. bölüm fragmanı izle

Yemin 116. bölüm özeti

Yemin 116. bölüm yorumları

Yemin 116. bölüm izle

Yemin 116. bölüm fragmanı

Yemin 115. bölüm fragmanı izle

Yemin 115. bölüm izle

Yemin 115. bölüm özeti

Yemin 115. bölüm yorumları

Yemin 115. bölüm fragmanı





Yemin 114. bölüm özeti

Yemin 114. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm izle

yemine 113. bölüm özeti

yemine 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm izle

Yemin 113. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


yemin 113. bölüm yorumları

yemin 113. bölüm yorumları
 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.