Yemin 144. bölüm izle! Yemin 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 144. bölüm izle! Yemin 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin hafta içi yayınlanan günlük dizisi Yemin 144. bölümü ile 19 Aralık Perşembe günü izleyicileriyle buluşacak. Dizinin sıkı takipçileri Yemin 144. bölüm tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

İkinci sezonuyla nefes kesen Yemin'de her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bilindiği üzere son olarak Emir ile Reyhan'ın aşkını engellemek isteyen Cavidan, kendisini bir aracın önüne atmıştı. Ardından da hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cemre'nin bağlı olduğu cihazın fişini çekmeyi düşünen Cavidan ise pes dedirtti. Yemin 144. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Yemin 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da içeriğimizden bulabilirsiniz.


Emir ve Reyhan evleniyor

Hafta içi her gün izleyicilerinin karşısına özet ve yeni bölümü ile ekranlara çıkan Yemin'de evlilik hazırlıkları başladı. Kendilerine yapılan tüm kötülükleri ve hainlikleri alt edip üstesinden gelen Emir ile Reyhan yeniden evlenmek için hazırlıklara başladı. Süt anne adet yerini bulsun diye Reyhan'ı kendi evine götürdü ve geleneklere göre her şeyin hazırlanmasını istedi. Cavidan buna karşı çıksa da Reyhan'ı isteyecek olmanın acısını yaşıyor aynı zamanda. Bakalım mutlu son gelecek mi?



Yemin 145. bölüm fragmanı izle

Yemin 145. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 145. bölüm izle

Yemin 144. bölüm fragmanı izle

Yemin 144. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 144. bölüm izle


Reyhan'a talip var

Emir ile evlenme hazırlıklarına başlayan Reyhan en az onun kadar heyecanlıdır. Emir'in kendisini görmek için yaptıklarını gördükçe daha da heyecanlanır. Ancak bir sorun vardır. Süt annenin bir komşusu Reyhan'ı gözüne kestirir ve oğlu ile birlikte çiçek ile çikolata alıp gelir. O sırada Emir de oradadır. Reyhan'a talip, Emir'e rakip çıkmıştır.

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Kemal'in başı dertte

Narin ile evliliğinde direkten dönen Kemal, Masal'ın yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Ancak asıl tehlike evdedir. Talaz ile birlikte hareket eden Yonca, hırsızlık bahanesi ile evde kalmaya başlar. Kemal'e karşı duygular besleyen Yonca'nın bakışlarını da beğenmeyen Oya; "Adam evli evli" sözlerini söyler. Narin bunu duyar ve ardından şüpeler de başlar. Kemal ile arasındaki formalite icabı evlilik olsa da onu sevmektedir. Ve Yonca'nın varlığı onu rahatsız eder. Gözü hep onun üzerinde olacaktır.

özge yağız


Sosyal medyadan yorum yağıyor

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin sadece Türkiye'de değil birçok ülkede izleniyor. Yağmur Şahbazova'nın ülkesi Azerbaycan'dan Rusya'ya, Hindistan'dan İsveç'e binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Bu da sosyal medyada popülerliği beraberinde getiriyor. Yemin hesaplarına her gün bölüm öncesi ve sonrasında binlerce yoruma yazılıp etkileşim yağdırılıyor.

yemin emir


Yemin 144. bölüm özeti

Kanal 7’nin büyük ilgi gören yerli dizisi Yemin yayınlanan son bölümü 68. bölümüyle izle7.com’da. Yemin’de bugün Yemin dizisinde bugün Yonca Narin’e bir tuzak kurmaya çalışır. Narin Yonca’nın tuzağından kurtulabilecek mi? Tekrar kavuşan Emir ve Reyhan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Yonca’nın konuşmasına şahit olan Narin, kendilerine kurulan tuzağı anlayabilecek midir? Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında...

yağmur akdağ fotoğrafları


Yemin 144. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayelerini sakın kaçırmayın.

sıla türkoğlu fotoğrafları
 


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

tuğgül küçükoğlu kimdir


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir
 


Yemin 145. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla haftanın son gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 145. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.