Yemin 325. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 3 Nisan Cumartesi

Yemin 325. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 3 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen yarışması Yemin'de bir hafta daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin Ümit sürprizi ile yeni bir hale bürünen ilişkisinde neler yaşanacağı da merak konusu. Son olarak Feride'yi evlenmekten vazgeçirmek adına mücadele eden Emir'in bunda başarılı olup olmayacağı izleyiciler tarafından ilgiyle seyredilecek. Peki yeni haftada neler olacak? Yemin 325. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'de başladığı yayın hayatında önce günlük dizi olarak ekranlara gelen ve ardından hafta sonunda izleyicilerinin karşısına çıkan Yemin'de bugün de geride kaldı. Sevilerek izlenen ve her bölümü binlerce kişi tarafından televizyon kadar internette de takip edilen yapımda Tarhun ailesinin başına gelen tüm olaylarla ilgili yorumlar yapılıyor. Emir'in Feride ile olan ilişkisinin yanısrıra Narin, Masal ve Kemal'in konaklarındaki her şey sabırsızlıkla seyredilmek isteniyor. Bugün sona eren haftanın ardından gözler gelecek cumartesiye çevrildi ve herkes neler olacağını merak ediyor. Peki, yeni haftada neler olacak? Yemin 325. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 325. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ümit, annesi ve kız kardeşini de alatak konağa gelir ve Feride'yi ister. Ancak Emir onu bu evliliğin olmaması adına ikna etmeye çalışır. Bu uğurda başarılı olup olmayacağı da Feride ile olan ilişkisini de etkileyecektir. Masal, Narin ve Kemal'in elinden kayıp gitmektedir. Songül ise bir an önce Feride'nin evden ayrılması için Ümit ile evlenmesini ister. Cavidan konakta hangi dengeleri değiştirecek? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 325. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 3 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 325. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.