Yemin 329. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 17 Nisan Cumartesi

Yemin 329. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 17 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de izleyicileri ekran karşısına kilitleyen bir bölüm daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin ilişkilerinde kritik bir gündü ve seyirciler de şimdiden gelecek haftayı beklemeye başladı. Bunun için de araştırmalar ve sorgulamalarda bulunuyor. Yemin 329. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan ve her bölümüyle seyircileri tarafından ilgiyle seyredilen Yemin'in bir haftası daha tamamlandı. Baş rollerini Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın üstlendiği dizide yaşanılan hikaye bir kez daha izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Adını yurt dışına duyuran ve uzun süredir de yabancılar tarafından yoğun şekilde takip edilen Yemin'de gelecek hafta neler olacağı konusunda araştırmalar yapııyor. Ümit'in yalanınının ortaya çıkıp çıkmaması da gündemdeki bir numaralı soru. Peki, bir sonraki bölümde neler yaşanacak? Emir ve Feride yeniden bir araya gelebilecek mi? Binlerce kişinin seyretmeye doyamayacağı Yemin 329. bölüm özeti ve fragmanı özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsinzi.


 

Yemin 329. bölüm özeti

Yemin 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 329. bölümüyle Kanal 7'deki yerini alacak. Emir son olarak Feride'nin nikahına engel olmak üzere yola çıkmıştı ancak başına gelmeyen kalmamıştı. Başından beri Ümit'e güvenmemekle birlikte onun foyasını da ortaya çıkarmak adına her şeyi denemişti. Emeline ulaşıp ulaşmayacağı merak konusuydu. Dİğer yandan da Masal'ı biyolojik babasından kurtarmaya çalışan Kemal, Taci ile birlikte onu bulmaya gitmiş ve silahlar patlamıştı. Bundan sonra olacaklar da yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 329. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 17  Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 329. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.