Yemin 330. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 18 Nisan Pazar

Yemin 330. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 18 Nisan Pazar
Karamel Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi Kanal 7 ekranlarına kilitleyen Yemin'de bir gün daha sona erdi. Seyirciler dopdolu geçen ve heyecanın devam ettiği günün ardından gözlerini yarına çevirdi. Neler yaşanacağı merak konusu ve bir an önce de öğrenilmek isteniyor. Yemin 330. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerini Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın paylaştığı Yemin'in hafta sonundaki ilk bölümü geride kaldı. Seyirciler aşka, heyecana ve nefrete doyduğu günün ardından yarını sabırsızlıkla bekliyor. Tarhun ailelerinin konaklarında yaşanan tüm olumsuzlukların artık sona ermesi ve bir an önce güzel günlerin gelmesi isteniyor. Seyirciler sosyal medya platformları ve internet sitelerinde yazdıkları yorumlarla özellikle Feride ve Emir'in aşk yaşamaları gerektiğini dile getirdi. Peki, yarın neler yaşanacak? Yemin 330. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 330. bölüm özeti

Yemin 18 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 330. bölümüyle Kanal 7'deki yerini alacak. Emir tüm uğraşlarına rağmen Feride'nin Ümit ile evlenmesine mani olamamıştır. Yolda hatta kaza da geçirmiştir. Reyhan'ın kaybı sonrası tutunmaya çalıştığı hayattaki en kötü gününü yaşar. Bunu belli etmek istemese de içinde fırtınalar kopar. Feride ise evlenip gittiği Ümit'in evinde beklemediği bir portre ile karşılaşır. Bugüne kadar neşeli ve bir o kadar skin olan Ümit gerçek yüzünü Feride'ye gösterir. Emir'i aklından çıkaramadığını söyler ve Feride'yi sarsar. Feride de buandan itibaren ağlamaya başları. Kemal cezaevine girdi. Hapisten kurtulabilecek mi? Tarhun ailesini yine zor anlar bekliyor. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 330. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 18 Nisan 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 330. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.