Yemin 337. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 15 Mayıs Cumartesi

Yemin 337. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 15 Mayıs Cumartesi
Türkiye'nin hafta sonu dizisi Yemin'de bir bölüm daha geride kaldı. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı yapımda yaşanacak gelişmeler merak konusu. Berkant Müftüler'in diziden ayrılması herkesi üzse de yine ilgiyle izlenecek. Peki, gelecek hafta neler olacak? Peki, Yemin 337. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 337. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 337. bölüm özeti

Yemin’de son olarak Emir, baba acısı yaşadı. Ümit'in, Hikmet'in öldürmesinin ne zaman ortaya çıkacağı merak konusu. Bu sebeple de sezon sonuna kadar bu konu işlenebilir. Diğer yandan Songül ise Hikmet'in ölümü sonrasında adeta dört ayak üzerine düşmüştür. Ancak Melike tüm gerçekleri bilmektedir. Kemal, riskli doğum yapacak olan Narin'i el üstünde tutar. Narin ise tüm zorluklara rağmen ayakta kalmak ve çocuğunu doğrumak için mücadele verecektir. Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 337. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 9 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 337. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.