Yemin 338. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 16 Mayıs Pazar

Yemin 338. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 16 Mayıs Pazar
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi olmaya devam eden Yemin'in ilk bölümü sona erdi. Emir ve Feride'nin bu sezon boyunca yaşadıkları dramın ele alındığı hikayede son olarak Hikmet hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı. Hem de Ümit tarafından öldürülerek. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 338. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 338. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 338. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Reyhan’ın ölümünden sonra toparlanamayan Emir’in zorlu yaşam savaşı Yemin ile ekrandaki yerini alıyor. Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla hafta sonu 19:00’da sevenleriyle buluşuyor. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt buluyor. Taci, Reyhan'ın ilaçlarını getiren kıza aşık olur. Suna sonrasındaki uzun süre sonrası diziye katılan bu karakter ile yaşayacakları merak konusu.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 338. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 16 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 338. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.