Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Kim elendi? 7 Mayıs Cuma puanları! Emel elendi mi

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda'nın All Star etabındaki 8'inci hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 49 puan üzerinden değerlendirilecekleri günde herkesin hedefi kolyenin sahibi olabilmek. Gözler gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Kim elendi? 7 Mayıs Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek takip edilen ve iki sezondur da tarz konusunda fırtınalar estiren yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. İstanbul sokaklarında verilen mücadelede artık son kez kombinlerini hazırlayacak olan yarışmacılar alacakları puanlara göre sıralama elde edecek. Hafta boyunca toplamda en yüksek puanı elde eden yarışmacı ise kolyeyi kazanarak haftayı tamamlayacak. Pazartesiden bu yana birçok kez tam puan alındı ve yarışmacılar birincilik için oldukça iddialı konumda. Peki, Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Kim elendi? 7 Mayıs Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda 7 Mayıs Cuma kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyan final etabı öncesindeki son günde Su Baher hariç herkes 20 puan aldı. Doya Doya Moda güncel puan durumu da aşağıda yer alıyor.
 

  • Birben Coşkun: 15 + 12 + 20 + 20 = 57
  • Yaren Medin: 14 + 4 + 20 + 20 = 58
  • Sepideh Su Baher: 17 + 20 + 20 + 17 = 74
  • Betül Böçkün:  17 + 16 + 20 + 20 = 73
  • Emel Başkan: 20 + 16 + 19 + 20 = 75
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 19 + 20 = 75
  • Ferdanur Başaran: 17  + 19 + 10 + 20 = 66























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri