Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Ocak puanları! Fatma kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Ocak puanları! Fatma kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk yarışmacısı Fatma olarak açıklandı. Peki, Fatma kaç puan aldı?Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan ve her bölümüyle milyonlara ulaşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan bugün Fatma hünerlerini sergilemek üzere önce alışverişe çıkacak ardından da mutfakta marifetlerini ortaya koyacak. Kendisine güvenen ve birincilik konusunda emin olan güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Peki, Fatma kaç puan aldı?Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

İşi oldukça zor

Bugün 29 Ocak - 2 Şubat haftasının ilk yarışmacısı olarak mutfakta kendisine verilen 2.5 saatlik süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak olan Fatma, özellikle etinin pişmesi konusunda yoğun eleştirilere maruz kaldı. İsmet ve Nedim'in sözleri çok dikkat çekti. Ancak deneyiminden emin bir şekilde yarışmaya devam edecek ve en yüksek puanları almaya çalışacak.

Fatma kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de elinden gelenin en iyisini sergilemek için süresini kullanacak olan Fatma, rakiplerinin karşısına çıkacak. Menüsüyle hem onları hem de Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Yarışmacıların puan seviyesi ise çok düşük olabilir. Bunun için de işini iyi yapmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma kaç puan aldı? 29 Ocak puanları sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.