Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasıan merhaba diyor. Yarışmacılardan biri de İsmet Akmehmet olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların birincilik adına yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Bugünden itibaren katılan isimler de açıklandı ve İsmet de onlar arasında yer alıyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

jb23ghj23hj32ghj.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Akmehmet kimdir?

Bugün rakipleri Fatma, Gizem, Nedim ve Gökçe karşısında birincilik için yarışmaya başlayacak olan İsmet Akmehmet aslen Rizeli. Rize'nin de hatrı sayılı ailelerinden birine mensup. Veteriner Hekim olarak çalışıyor. Dövmeleri ile fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Fatma'nın yemeklerine getirdiği eleştirilerle de ön plana çıktı. Instagram hesabı @ismetakmehmet'tir. 19 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.