Apple sonbaharda iki ürünü piyasaya sürecek: Hangi cihazlar geliyor?

Apple sonbaharda iki ürünü piyasaya sürecek: Hangi cihazlar geliyor?
Apple'ın eylül ve ekim aylarında iki ayrı sunum gerçekleştirdiği söyleniyor.Şirket merakla beklenen yeni ürünlerini tanıtacak ve duyurular sonbaharda yapılacak.

Apple, Eylül ve Ekim aylarında yeni iPhone 15 serisi akıllı telefonlarını, akıllı saatlerini ve bilgisayarlarını sergileyeceği iki etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Cupertion merkezli şirketin lansman programına ilişkin bazı ayrıntıları paylaştı. Kaynağa göre ilk sonbahar etkinliği 12 Eylül'de gerçekleşecek.Bu gün iPhone 15, iPhone Plus, iPhone Pro ve iPhone Pro Max modellerinin de aralarında bulunduğu yeni bir akıllı telefon serisi tanıtılacak. Apple Watch Series 9 ve Ultra 2 akıllı saatler de piyasaya sürülecek.

indir.webp

iPhone 15 ne zaman çıkacak?

Yeni nesil iPhone'un 15 Eylül'de ön siparişe çıkması ve 22 Eylül'de satışa çıkması bekleniyor. Etkinlik önceden kaydedilmiş ve yayınlanmış bir video olarak gerçekleşecektir. Sunumun ardından katılımcılar, şirketin genel merkezindeki yeni cihazları daha yakından inceleyebilecek.

Apple, Ekim ayında M3 işlemcili ilk Mac bilgisayarlarını tanıtacağı başka bir duyuru yapmayı planlıyor. Bu amaçla özel bir etkinlik mi düzenleneceği yoksa cihazların basın bülteni yoluyla mı duyurulacağı henüz belli değil ancak ikinci seçenek daha olası görünüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.