OpenAI, yeni ChatGPT sürümünü tanıttı!

OpenAI, yeni ChatGPT sürümünü tanıttı!
Yapay zeka dünyasının önde gelen isimlerinden OpenAI, ünlü ChatGPT modelinin yeni versiyonunu geçtiğimiz günlerde tanıttı.

OpenAI, son zamanların en popüler yapay zeka modellerinden ChatGPT için yeni bir sürüm geliştirildiğini duyurdu. Daha kapsamlı görevler için geliştirilen yeni versiyon, iş dünyasına hayat verecek.

OpenAI, ChatGPT deneyimini üst seviyeye taşıyor!

Teknoloji devi OpenAI'den yapılan açıklamaya göre şirket, iş dünyasında önemli rol oynayan şirketler için ChatGPT'nin yeni versiyonu üzerinde çalışıyor. Söz konusu sürümle gizlilik, güvenlik ve verimlilik gibi bazı temel özelliklerin bir üst seviyeye taşınacağını açıklayan şirket, bu alanda oldukça iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

chatgpt-1.jpeg

Bu şablonun en gelişmiş sürümü ilk olarak bir dizi büyük şirketin kullanımına sunuldu. Bu firmalardan aldığı geri bildirimler doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam eden OpenAI, yakın zamanda daha fazla firmanın ChatGPT'nin yeni sürümünü kullanma olanağını sağlayacağını duyurdu.

ChatGPT'nin bu evriminin iş dünyası üzerinde büyük bir etkisi oldu. Her ne kadar pek çok firma söz konusu versiyonu desteklemek ve kullanmak talebinde bulunsa da hala yapay zekanın iş hayatında kullanılmasını sevmeyen firmaların da bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.