Doya Doya Moda 21 Temmuz Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 21 Temmuz Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?
Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Yine birbirinden güzel ve iddialı 7 yarışmacının rekabeti herkesi ekran başına kilitleyecek. Peki, Doya Doya Moda 21 Temmuz Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda'da yeni bir gün başlıyor. Büyük beden kadınların mücadelesinde yeni sayfa açılıyor. Salı günnde de heyecan dorukta. Puan savaşı binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Haberimizin devamında okuyabilirsiniz. Diğer yandan da en çok araştırılan konuların başında puanlar geliyor. Hafta başında alınacak yüksek notlar psikolojik olarak da katkı sağlayacaktı. Bu bağlamda ilk birinci Rabia oldu. Şimdi ise yarışmacılar bugünün lideri olabilmek için mücadele verecek. Peki, Doya Doya Moda 21 Temmuz Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Rümeysa Küçükislamoğlu'ndan süper başlangıç

Dün başlayan haftanın ilk gününde Aslı Adıyaman'ın yerine Rümeysa Küçükislamoğlu katıldı. Güzel yarışmacının performansı da merak ediliyordu. Genelde ilk günün dezavantajlı olduğu söylenir ancak 24 yaşındaki Rümeysa ikinci sırada yer aldı ve önemli bir başlangıç yaptı. Bugün alacağı puanlar da hafta sonuna direkt etki edecek ve kaderini belirleme konusunda etkin rol oynayacak.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 21 Temmuz Salı kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda ikinci haftanın ikinci birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aslı Adıyaman elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.

Dünkü tablo şu şekildeydi;
Doya Doya Moda

 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 17 Temmuz Cuma 2. sezon 4. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.