Konuşanlar 128. bölüm (5 Ocak) - Konuşanlar 128. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 128. bölüm (5 Ocak) - Konuşanlar 128. bölüm EXXEN, Youtube
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümlerle adından söz ettiren Konuşanlar, 5 Ocak 2024 Cuma günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı program yine ilgiyle seyredilecek. Konuşanlar 128. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer alıyor

EXXEN'de yayınlandığı günden bu yana rekor üzerine rekor kıran ve her anı milyonlarca kez seyredilen Konuşanlar, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Pek çok katılımcısıyla ön plana çıkan programı seyretmeye gelenler kadar ekran başındakilerle kahkaha atarak tanıklık edilecek. Anlatılan hikayeler ve sorulara verilen cevapların herkesi güldüreceği yapımı izlemek isteyenler de internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar 128. bölüm (5 Ocak) - Konuşanlar 128. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 128. bölüm izle

Bir konuşan, zeki erkeklerden hoşlandığını ancak farklı tipte erkeklerle ilişki yaşadığını söyledi. Cinsel terapistlik yapan bir konuşan üzerinden dönen komediler de salondakileri güldürmeyi başardı. Kadınları künefeye benzeten Ünal günün en çok konuşulanlarından biri oldu.

Konuşanlar 3. sezon 128. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 129. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.