Konuşanlar Gizem Avcı (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Gizem Avcı (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugünün adından en çok söz ettiren isimlerinden biri Gizem Avcı oldu. Peki, Konuşanlar Gizem Avcı (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

HAP Film Yapım imzasıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, yeni bir haftada daha seyircilerle buluştu. EXXEN'in en çok seyredilen programda birçok renkli konuk yerini aldı ve anlattıklarının yanı sıra verdikleri cevaplarla güne damga vurdu. O isimler arasında Gizem Avcı da bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Gizem Avcı (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Gizem Avcı (127. bölüm) kimdir?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanan Konuşanlar'a katılan konuşanlardan biri olan Gizem Avcı, bir ortama girdiğinde en negatif kişiyi bulmayı becerebildiğini söyledi. Ama bunun da bakarak yapabildiğinden bahsetti. Ünlü komedyen bunu da kontraya çevirdi. Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Onur öğrencisi olmayı başardı. Avukatlık yapıyor. Amerika Hukuku hakkında sertifikası var. İngilizce biliyor.

k32j4g234.webp

Konuşanlar Gizem Avcı Instagram hesabı

Güzel konuşan yayında her ne kadar söylemese de programın Instagram hesabına yorumda bulunup kendi profilinden fragmanı paylaşmıştır. Instagram hesabı @av.gizemavci'dır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.