Konuşanlar Beyza (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Beyza (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programı Konuşanlar, 29 Aralık 2023 Cuma günü 127'inci kez yayınlandı. EXXEN'in başarılı yapımında bu hafta öne çıkan isimler arasında Beyza da bulunuyor. Peki, Konuşanlar Beyza (127. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü bugün yayınlandı. İzleyicilerin karşısına çıkan talk show yine kahkahalarla doldu taştı ve seyirciler de büyük keyif aldı. Güne damgasını vuranlar arasında Beyza da vardı ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Beyza (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Beyza (127. bölüm) kimdir?

DAMGA'nın haberine göre milyonların önünde kamera karşısına çıkan isimler arasında bulunan Beyza, programa geç geldi ve telefonu çaldı. Yanında da Ayşegül isimli arkadaşı vardı. İnsan kaynakları departmanında çalışıyor. Gebze'de yaşıyor. Esmer ve uzun boylu erkeklerden hoşlandığını söyledi. Gebze'de yaşıyor.

l324hjk32hj34.webp

Konuşanlar Beyza (127. bölüm) Instagram hesabı var mı?

Güzel konuşan hakkındaki araştırmalarda sosyal medya hesapları da sorgulanıyor. Ancak Konuşanlar'ın 127'inci bölümüne katılan Beyza'nın Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.