Konuşanlar Fatma (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Fatma (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en popüler talk showu Konuşanlar, 2023'ün son bölümünde seyircilerin karşısına çıktı. Programda bu haftaya damga vuran isimler arasında Fatma da vardı. Peki, Konuşanlar Fatma (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatına devam eden Konuşanlar, 2023'te son kez seyircilerim karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla kahkaha tufanını sürdüren programa bu hafta katılan isimler arasında Fatma da bulunuyordu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Fatma (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Fatma (127. bölüm) kimdir?

DAMGA'nın haberine göre bu hafta kameralar karşısında milyonların önüne çıkan Fatma, bir yazılım firmasında proje yöneticisi. Eski çalıştığı şirkette Kadınlar Günü nedeniyle kendilerine verilen hediye çeki ile cinsel içerikli bir ürün aldığını söyledi. Bu alışverişi de yoğunluktan dolayı yanlışlıkla şirket maili ile yaptığını ifade etti. Ürün geldiğinde de kendisine "pil de lazım mı?" diye sorulduğunu anlattı. Herkesin haberi olduğundan dolayı da şirket üzerinden gider gösterdiklerini belirtti.

23483243982.webp

Konuşanlar Fatma Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar'ın 127'inci haftasında sahneye çıkan ve güzelliği ile de dikkat çekip mini eteği ile ön plana çıkan Fatma, hikayeleri ve sorulara verdiği cevaplarla adından söz ettirdi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum