Konuşanlar Berru (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Berru (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'da yeni bölüm EXXEN'deki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunduğu gösteride bu haftaya damgasını vuran isimlerden biri de Berru oldu. Peki, Konuşanlar Berru kimdir? İşte detaylar...

EXXEN'in en çok seyredilen yapımı olarak gündem olmaya devam eden Konuşanlar'ın 127'inci bölümü platformda yayınlandı. İzleyicilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği fenomen gösteride bugün öne çıkanlar arasında Berru da vardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Berru (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Berru (127. bölüm) kimdir?

DAMGA'nın haberine göre, bugün kameralar karşısına çıkarak milyonların önünde Hasan Can Kaya'nın sorularını yanıtlayan Berru, annesinin erkek arkadaşı ile programa geldi. Sevgilisi yok. Uzun süreli ilişkileri sevmediğini, sıkıldığını, yeni yüzler aradığını ve adapte olamadığını dile getirdi. Karakter ve zeka aradığını da ekledi. Kendinden ayrılma sebebi olarak umursamamayı gösterdi.

23423jh.webp

Konuşanlar Berru Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar'ın 127'inci bölümünde sahneye çıkan isimler arasında yer alan Berru'nun Instagram hesabı da araştırılmaktadır. Genç ve güzel konuşanın hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.