Konuşanlar Özlem (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Özlem (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en popüler programı Konuşanlar, yeni bir haftada daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konuklar arasında Özlem de bulunuyordu ve kendisi hakkında araştırma yapılıyor. Konuşanlar Özlem kimdir? Instagram hesabı var mı?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkıp milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'da yeni hafta ekranlara geldi. Birbirinden renkli ve bir o kadar da komik konuklar arasında Özlem de bulunuyordu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Özlem (127. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Özlem (127. bölüm) kimdir?

Damga'nın habeirne göre bugün milyonların önünde kameralar karşısına çıkan Özlem 26 yaşında. Programın çekildiği tarih doğum günüydü. Hasan Can Kaya da alkışlatarak kendisini kutladı. Almanya'da bir alışveriş merkezinde çalışıyor. Güvenilir olacak, yalan söylemeyecek ve kendisini sevecek bir erkek aradığını söyledi. 1.5 senelik ilişki yaşadığını anlattı.

23mn4gj2h3h423ghj432.webp

Konuşanlar Özlem (127. bölüm) Instagram hesabı var mı?

Milyonların izlediği programa katılan Özlem'in sosyal medya hesapları da merak konusu haline geldi ve araştırılarak öğrenilmeye çalışılıyor. Ancak kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.