Konuşanlar 143. bölüm (19 Nisan) - Konuşanlar 143. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 143. bölüm (19 Nisan) - Konuşanlar 143. bölüm EXXEN, Youtube
Milyonların ilgiyle seyrettiği Konuşanlar, 143. bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı program yine herkesi güldürecek. Konuşanlar 143. bölüm (19 Nisan) - Konuşanlar 143. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımıyla her cuma gününde izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da kahkaha tufanı devam ediyor. Salona gelenlerin hikayelerini anlattıkları ve soruları yanıtladıkları format yine milyonlarca kez seyredilecek. Her anında gülme garantisi olan programı seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak amacında. Konuşanlar'ın 19 Nisan 2024 Cuma tarihinde yayınlanacak olan 143. bölümü ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Konuşanlar 143. bölüm (19 Nisan) - Konuşanlar 143. bölüm EXXEN, Youtube.

Konuşanlar 143. bölümde neler olacak?

Konuşanlar'ın yarın yayınlanacak olan yeni bölümünde Avusturya'da hakemlik yapan bir konuşanın yarı profesyonel statüde bulunması Hasan Can Kaya'nın diline takıldı. Bir konuşanın da sosyal medyadaki uygulama fantezisi de yine ünlü komedyen tarafından tiye alındı. Kadın bir konuşan da 5 kez girdiği ehliyet sınavından geçemediğini söyleyince Kaya yine salondakileri gülme krizine soktu. İdris ise bir bina satışı sonrası aldığı komisyon hikayesi nedeniyle gündeme oturdu.

Konuşanlar 143. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 144. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır. Ancak son dönemde çarşamba veya perşembe olarak da değişmektedir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.