Kuaförüm Sensin 16 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? | Konsept at kuyruğu saç ve neon makyaj

Kuaförüm Sensin 16 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? | Konsept at kuyruğu saç ve neon makyaj
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Takımlar haftanın üçüncü gününde de ellerinden geleni yaparak birinciliği elde etmek ve cuma yapılacak final öncesi kendilerine avantaj sağlamak istiyor. Peki, Kuaförüm Sensin 16 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Heyecanın her geçen gün arttığı ve finale doğru giden maratonda rekabetin kızıştığı Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü SHOW TV ekranlarındaki yerini aldı. Birbirinden iddialı dört takım ve 12 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler hafta ortasına çevrildi. Bugün alınacak puanların ardından sadece iki gün kalacak ve teafi şansı da giderek azalacak. Takımların birbirleri ile olan uyumu kadar kendi içlerindeki ahengi de çok önemli. Zaman zaman tartışmalarının da yaşandığı yarışmada her ekip 20 puan üzerinden en yüksek değerlendirmeyi elde etmek istiyor. Peki, Kuaförüm Sensin 16 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

 

Konsept at kuyruğu saç ve neon makyaj

Pazartesi günü başlayan haftanın ilk bölümünde takımlar modellerine serbest saç ve makyaj yapmışlardı. Dün ise modellerini dans gecesine hazırlayarak bu yönde saç ve makyajla jüri karşısına çıkmışlardı. Bugün de kendilerinden at kuyruğu saçlar ve neon makyajlar istendi. Oldukça popüler ve yakın dönemde yine yarışmada mücadele edilen bu konseptte hangi ekibin kaç puan alacağı da merak konusu.

 

Tayfun ve Serap şaşırttı!

Yarışmada ikinci dönemlerini geçiren Tayfun ve Serap'ın kendilerine has hayranları bulunuyor. İkili izleyiciler tarafından çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Ancak ilk gün 17 puanla ikinci olan ikili dünü se 11 puanla son sırada tamamladı. Bu durum Tayfun ve Serap için hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak değerlendirilse de telafi edeceklerine de inandıkları yönünde birçok mesaj atıldı.

Fadime Öznur Güneş fotoğrafları
 

Eylem Kaya ve Şerife Yıldırım'ın kesim kavgası

Bu haftanın yarışmacılarından olan kuaför Eylem Kaya ile model Şerife Yıldırım arasında kesim tartışması çıktı. Taner'in Eylem'e; 'Modelin sana güvenmiyor' demesinin ardından fitili ateşlenen tartışma giderek sertleşti. Şerife Yıldırım; 'Ben hiçbir kuaföre güvenmem. Tayfun abi de olsa Taner de olsa aynısını söylerdim. Ya da bir başkası. Hayatta babama dahi güvenmiyorum. Erkek arkadaşım ona yaptığım yemeği beni aldattığı kızla yemişti. Neden güveneyim ki?' dedi.

Fadime Öznur Güneş kimdir


 

Kuaförüm Sensin 16 Eylül Çarşamba puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugün de yarışmacılar birincilik için kollarını sıvayacak. Kuaförler saçlardan, makyözler makyajlardan ve modeller de kombinlerden sorumlu olarak sahneye yani jüri karşısına çıkacak. 10 bin lira için mücadele verecek olan ekiplerin alacakları puanlar haberimizde sonuçlar açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Öznur Güneş: 19 + 11 = 30
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Zümrüt Toparlı: 20 + 20 = 40
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Merve Bodur: 15 + 17 = 32
  • Eylem Kaya - Meltem Topçu - Şerife Yıldırım: 17 + 12 = 29

kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

kuaförüm sensin zümrüt toparlı

kuaförüm sensin eylem kaya kimdir

kuaförüm sensin eylem kaya fotoğrafları

kuaförüm sensin merve bodur kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.