Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri

Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarıştığı programa bu hafta iki yeni ekip daha katılacak. O takımlardan birinde kuaför olarak puan mücadelesi verecek isim ise Hatice Karpuz. Peki, Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

Kendisini milyonlara kanıtlamak ve 10 bin liralık ödülün sahibi olmak isteyen kuaförler, makyaj sanatçıları ve modeller Kuaförüm Sensin'de bir araya geliyor. Cuma günü yayınlanan 314. bölümde yarışmaya beş yarışmacı veda etmişti. Gizem, Gülsen ve Nagihan elenmişti. Kaan ve Tuğçe ise yarışmadan çekilme kararı almıştı. O günden sonra gözler bugüne çevrildi ve artık yeni hafta başlıyor. Hatice Karpuz yarışmanın yeni yarışmacılarından biri oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz kimdir?

Pazartesiden itibaren kuaför Sevda Tekir ve model Gizem Doğan ile birlikte yarışacak olan Hatice Karpuz 34 yaşındadır. Bekardır. Lise mezunudur. Sakarya Akyazı'da kendisine ait salonu bulunan güzel yarışmacı, Ömercikler Mahallesi Dilek Sokak No:5/A'da müşterilerine hizmet vermektedir. Aslen Sakaryalıdır. Hedefi 10 bin lirayı kazanmak ve programda kalıcı olmaktır.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz


Kuaförüm Sensin Hatice Karpuz Instagram hesabı

Ekibiyle birlikte puan sıralamasının en üstünde yer alabilmek adına pazartesi günü kollarını sıvayacak Hatice Karpuz'un kendisine ait Instagram hesabı  bulunmaktadır. Burada kendisini 2 binden fazla kişi takip etmektedir. Sayıyı da ekranda gözüktükten sonra artırması bekleniyor. Kendisini @haticenagihanbayankuaforuu adresinden takip edebilirsiniz.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.