Kuaförüm Sensin kuaför Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin kuaför Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in tarihine damga vuran bir isim yeniden yarışmada boy gösterecek. Geçtiğimiz günlerde program ekibini ziyaret eden ve seyircileri heyecanlandıran Taner Güneri, pazartesiden itibaren 10 bin liralık ödül için ekip arkadaşlarıyla birlikte kollarını sıvayacak. Peki, Kuaförüm Sensin kuaför Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan 314. bölümünde tam beş yarışmacının ayrıldığı Kuaförüm Sensin'de 6 yeni isim bu zorlu maratona dahil oluyor. Kaan ve Tuğçe'nin masasında kuaförlük yapacak isim Taner Güneri oldu. Daha önce katıldığı dönemde yaptığı şakaların yanısıra çıkardığı çalışmalarla da kalitesini ortaya koyan Adanalı kuaförün yarından itibaren performansı da merakla bekleniyor. Sevenlerinin dört gözle yarışmada olması için sabrettiği Güneri bakalım cuma günü ödülü kazanabilecek mi... Peki, Kuaförüm Sensin kuaför Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Taner Güneri kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Taner Güneri renklendirme uzmanı ile saç ve makyaj tasarımcısı. Gelin başı modelleri de yapıyor. Adana'da yaşıyor. Şehrin merkezi noktalarından birinde kendine ait salonu var. Burada müşterilerine hizmet veriyor. Birçok ünlünün de daha önce saçını yaptı. Daha önce yarıştığı dönemde Elvan Doğan ile yaşadığı aşk çok konuşulmuştu. Cuma günü birinciliği paylaşan ekipte olan Tayfun Ateşoğlu ise Taner'in gelmesine sevinmeyebilir! Sebebi ise ünlü kuaförün meslektaşı iile stüdyo dışında iken bile uğraşması. Araları çok iyi olan iki kuaförün yeteneklerini yarıştırmaları da mesleki açıdan izleyiciler için büyük önem taşıyor.


kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir
 

Kuaförüm Sensin Taner Güneri Instagram hesabı

Yarışmanın adından en çok söz ettiren kuaförlerinden biri olan Taner Güneri Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Yaptığı çalışmaların yanısıra hayatından da bazı kareleri yayınlamaktadır. Kendisini @tanerguneri hesabından takip edebilirsiniz.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.