Kuaförüm Sensin Sevda Tekir kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicilere farklı bilgiler sunan, onları eğlendiren ve ancak gergin anların da eksik olmadığı Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü geldi çattı. Haftanın ilk gününde yeni yarışmacılar programa katılacak. Cuma günkü final sonrasında gözler bugüne çevrilmişti. Kuaför koltuğuan oturacak isimlerden biri Sevda Tekir. Peki, Kuaförüm Sensin Sevda Tekir kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Çiğdem Batur'un sunumu ve Bülent Ersoy, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de 315. bölüm başlıyor. Cuma günü programa veda eden iki takımın yerine gelecek ve yarışacak isimler de açıklandı. Buna göre takımların birinde kuaför koltuğuna geçecek ve 10 bin liralık ödül için yarışacak isim açıklandı. Sevda Tekir takım arkadaşlarıyla birlikte birincilik adına kolları svıayacak. Peki, Kuaförüm Sensin Sevda Tekir kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde bulunmaktadır.
 


Kuaförüm Sensin Sevda Tekir kimdir?

Pazartesiden itibaren makyöz Hatice Karpuz ve model Gizem Doğan ile birlikte yarışacak olan Sevda Teki 38 yaşındadır. Evlidir. Asken Sakaryalıdır. Kendisine ait salonu vardır. Adıyla açtığı salonda müşterilerine hizmet vermektedir. Ortaokul mezunu olan Sevda Tekir, türban tasarımı, saç, makyaj, kıl tekniği gibi hzimetler vermektedir. Adresi Konuralp Mahallesi Ada Caddesi No: 308 Akbank üstü Sevda Kuaför'dür. Yarışmaya katılma amacı ise eğlenmek ve kendini Türkiye'ye ispat etmek.

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir
 


Kuaförüm Sensin Sevda Tekir Instagram hesabı

Ekibiyle birlikte puan sıralamasının en üstünde yer alabilmek adına pazartesi günü kollarını sıvayacak Sevda Tekir'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. @sevdakuafor profilinde müşterilerine verdiği hizmetleri ve yaptığı çalışmaları yayınlamaktadır. 8 binden fazla da takipçisi bulunmaktadır. Her paylaşımı ile yüksek etkileşim alması da dikkat çekici noktalardan biri.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.