Kuaförüm Sensin Gizem Doğan kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı

Kuaförüm Sensin Gizem Doğan kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı
SHOW TV'nin popüler yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarın 315. bölümü ile yayınlanacak olan programın yeni modelleri de belli oldu. En az kuaförler ve makyaj sanatçıları kadar ilgi odağı haline gelen ve yarışmadaki etkileri araştırılan modellere Gizem Doğan da eklendi. Peki, Kuaförüm Sensin Gizem Doğan kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Ulusal kanallarda yayınlanan yarışmalar arasında en çok reytingi alan yapımlar arasında bulunan Kuaförüm Sensin'de heyecan hız kesmeden sürüyor. Birbirinden iddialı dört takımın kıyasıya mücadelesinde gözler yarına çevrildi. Cuma günü yarışmadan ayrılan iki takımın yerine toplamda 6 isim gelecek. Bunların ikisi modellerden oluşuyor. Takımına birincilik için kombinleri ve aksesuarları ile katkıda bulunacak isim Gizem Doğan oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Gizem Doğan kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde bulunmaktadır.
 


Kuaförüm Sensin Gizem Doğan kimdir?

Yarışmanın 31 Ağustos - 4 Eylük haftasından itibaren Sevda Tekir ve Hatice Karpuz'a eşlik edecek olan modeli Gizem Doğan öğretmen ve yazardır. Mutlu Son Olsaydı Aşk Olmazdı isimli kitabı bulunmaktadır. Modeller arasında belki de ilk defa bir yazar stüdyoda performansını sergileyecek. Bu bakımdan Gizem Doğan'ın alacağı puanlar da merak konusu oldu. Güzelliği ile de çok konuşulması beklenen yeni modelin hedefi en iyi tarzları yaratarak adını milyonlara duyurmak.

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Gizem Doğan Instagram hesabı

Yarın başlayacak yeni haftanın iki modelinden biri olan Gizem Doğan'ın kendine ait bir Instagram hesabı vardır ve 50 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Yayınladığı videolar ve fotoğraflarla yüksek sayıda beğeni elde etmektedir. Kendisini @gizemdogan.official profilinden takip edebilirsiniz.

 

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.