Yemin 282. bölüm fragmanı izle - 1 Kasım Pazar yeni bölümde neler olacak?

Yemin 282. bölüm fragmanı izle - 1 Kasım Pazar yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin, hafta sonu bölümleri ile yayınlanmaya başladı. Bugün ilk kez izleyicilerinin karşısına çıkan yapı yine ilgiyle takip edildi. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ve Narin'in arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceği merak konusuydu. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 282. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve ününü dünyanın birçok yerine yayan Yemin'de yeni bir dönem başladı. Dizi artık sadece hafta sonu olmak üzere iki gün ekranlara gelecek. Emir ve Feride'nin başlayan hikayesinde Semih engelinin aşıp aşılmayacağı merak konusuydu. Ayrıca Kumru'nun, ablasının eşi Kemal'e aşık olduğunu defalarca haykırması sonrasında neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyordu. Narin, gördüklerine ne tepki verecek? Peki yarın neler olacak? Yemin 1 Kasım Pazar 282. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 280. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin ile ilgili alınan karar sonrasında ilk bölüm ekranlara geldi. Artık hafta sonlarında izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide son olarak Emir, Semih'i karşısına almış ve Feride için ona yumruk dahi atmıştı. İstanbul'a dönmek üzere olan Feride'yi bulan Emir, onunla birlikte konağa döner. Bu durum Feride'yi de sevinidirir ama belli etmez. Emir'in aklında ise Semih'in ona aşık olduğu sözleri vardır. Anlamlandıramadığı ifadeleri aklından atmaya çalışan Emir diğer yandan da duygularına hakim olamaz. Kemal, Narin için Almanya'daki hastaneye randevu almıştır ve oraya gideceklerdir. Ancak Narin'in gözlerinin açılması sonrası kardeşini Kemal'in odasına girerken görmesi şok etkisi yaratmıştır. Gördüklerini söylemeyi gerçeği öğrenene kadar saklayan Narin'e karşılık Kemal de olanları anlatmak için gözlerinin açılmasını bekler. Songül, Cavidan'ın izini bulur ve Feride'nin konağa nasıl geldiğini ortaya çıkarır. Ancak aralarındaki ilişki ve ona verdiği paranın hangi sebeple olduğunu aydınlatmak istemektedir. Bunun için de cezaevine gider. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 282. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 1 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 282. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.