Yemin 283. bölüm fragmanı izle - 7 Kasım Cumartesi yeni bölümde neler olacak?

Yemin 283. bölüm fragmanı izle - 7 Kasım Cumartesi yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de 282. bölüm geride kaldı. İzleyicilerin yeni formatıyla birlikte hafta sonlarında yayınlanan yapımda binlerce kişi yine ekran başına kilitlendi. Feride ve Emir'in aşk dolu yolculuklarında yepyeni gelişmeler yaşanırken Kumru'nun başına gelenler sonrasında üzüntüden kahrolan Narin'i teselli etmek yine Kemal'e düştü. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 283. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve ününü dünyanın birçok yerine yayan Yemin'de yeni bir dönem başladı. Dizi artık sadece hafta sonu olmak üzere iki gün ekranlara geliyor. Emir ve Feride'nin başlayan hikayesinde Semih kritik bir rol oynadı. Emir'e Feride'yi sevdiğini hatırlattı, ezberletti. Ayrıca Kumru'nun, ablasının eşi Kemal'e aşık olduğunu defalarca haykırması sonrasında geçirdiği trafik kazası sonucu Tarhunların diğer konağında hüzün dolu anlar yaşandı. Peki gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 7 Kasım Cumartesi 283. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 282. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de bir hafta daha sona erdi. İzleyicilerin ekran başına kilitlendiği dizide yaşananlar da ilgiyle seyredildi. Kumru, ablasına yaptıkları sonrası kaçtığı konaktan hışımla çıkmış oldu. Narin, Kumru ile hesaplaşmaya gelmişti ancak bu sırada kötü bir olay yaşandı. Kumru, ablasının üzerine gelen aracın önüne atladı ve yaralandı. Ardından da hastaneye kaldırıldı. Başında çaresiz bekleyen Narin ve annesi Münevver eski defterleri açtı. Bilhassa da Münevver. Eskiden Kumru'nun kendisiyle birlikte hapishanede kaldığını ve zor şartlarda büyüdüğünü söyledi. Ardından da itirafı patlattı. Kendisini korumak isterken katil olduğunu anlattı. Narin bugüne kadar suçladığı annesini belki de haklı bulmuşçasına ağladı. Kumru konusunda da kendisini suçladı. Songül, Cavidan'ı görüp düşündüklerini az çok onayladıktan sonra bu kez de Hikmet'in üzerine oynamaya başladı. Diğer yandan Emir ve Feride'nin yardım için dağıttıkları yemek sırasında başlarına gelenler izleyicileri sevindirdi. Semih bu arada Emir'in, Feride'den makas aldığı anı fotoğrafladı ve bastırdı. Emir'e de sürpriz yaptı. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 283. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 283. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum