Zuhal Toapl'la Yemekteyiz 3 Nisan puanları! Efe kaç puan aldı?

Zuhal Toapl'la Yemekteyiz 3 Nisan puanları! Efe kaç puan aldı?
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacıdan bugün Efe mutfağa girecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kaç puan aldı? 3 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Beş yarışmacının kıran kırana mücadelesine sahne olan programda gözler Efe'ye çevrilecek. Kendisinin alacağı puanlar merakla bekleniyor ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kaç puan aldı? 3 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

Dostoyevski'yi söyleyememesi olay oldu!

Milyonlarca kez izlenen bölümlerine bugün bir yenisini daha ekleyecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Efe'nin performansı damga vuracak. Masada ise Kübra'nın bu kez rahatsızlığı çok konuşulacak. Karnının ağrıması ile Zuhal Topal'dan izin isteyen Kübra yine hedefte. Ayrıca Esra'nın ünlü yazar Fyodor Dostoyevski'nin adını söyleyememesine Efe kahkahalarla yanıt verdi.

Efe Kılıç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Nisan puanları

Hünerlerini sergileyecek Efe, puanlarıyla adını zirveye yazdırabilmek amacında. Bunun için de süreyi elverişli kullanmak ve sonunu iyi getirmek zorunda. Rakiplerinin beğeni seviyesi ise çok düşük ve istediği sonuçları elde edemeyebilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Nisan puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.