Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının mücadele edeceği programa katılan isimlerden biri de Efe Çelik. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Çelik kimdir? İşte detaylar...

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansıyla haftayı birinci bitirebilmek adına mücadele verdiği yarışmada yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Efe de rakipleri karşısında 75 bin lirayı elde edebilmek adına kolları sıvayacak. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Çelik kimdir?

Bugünden itibaren kameralar karşısında yeteneğini ispatlayabilmek adına sofralardaki yerini alacak olan Efe Çelik 24 yaşında. Öğrenci ve aynı zamanda tiyatro oyuncusu. Fotoğrafçılık da yapıyor. Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ve AÖF Tıbbi Sekreterlik bölümünde son sınıf öğrencisi. Kendisi nişanlı. Instagram hesabı @efecelix'tir. 356 kişi tarafından takip edilip 513 profili listesinde bulundurmaktadır.

jh234hj23.webp

2024/04/01/yasal-uyari.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.