Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Nisan puanları! Metin Kılınç kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Nisan puanları! Metin Kılınç kaç puan aldı?
Dün Zeynep ile yeni bir haftasına daha merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı programda bugün Metin yarışacak. Peki, Metin kaç puan aldı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci güne merhaba deniyor. Beş yarışmacının boy gösterdiği programda gözlerin çevrileceği yeni isim Metin Kılınç olacak. Yakışıklı yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için yarışırken ayrıca yeteneklerini de izleyicilere kanıtlayıp 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kaç puan aldı? 2 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

Masada labne krizi!

Bugün rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan Metin Kılınç, yemeklerinde labneye fazla yer verdiği için eleştiri konusu haline geldi. Efe, Esra ve Kübra kendisini eleştirdi. Zeynep ise çocuklarına verdiği kıvamda olduğunu söyledi. Ayrıca Efe Kübra'ya "Yarın tişörtüme kalburabastı resmi bastırıp öyle geleceğim" dedikten sonra ortam gerildi. Kübra masadan kalktı.

Metin Kılınç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Nisan puanları

Hünerlerini sergileyecek Metin, puanlarıyla adını zirveye yazdırabilmek amacında. Bunun için de süreyi elverişli kullanmak ve sonunu iyi getirmek zorunda. Rakiplerinin beğeni seviyesi ise çok düşük ve istediği sonuçları elde edemeyebilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Nisan puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.