Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Metin de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile her hafta büyük bir heyecana sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Programın 1-5 Nisan tarihleri arasındaki yarışmacıları da belli oldu ve Metin de onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak isteyen isimlerden biri olarak göze çarpan Metin, Efe ile karşı karşıya geldiği bir anda kendisine nasıl davranılırsa öyle karşılık verdiğini söyledi. Kine karşı kinle yanıt vereceğini ifade etti. Pembe gözlükleri de olay oldu. Çok konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

2024/04/01/yasal-uyari.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.