Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Seven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Seven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılardan biri de Kübra. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Seven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı burada.

Her hafta milyonlarca seyircinin ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir maraton daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği ve birinci olabilmek adına mücadele verdiği programa katılan isimler arasında Kübra da bulunuyor ve kameralar karşısına geri döndü. Kendisi hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Seven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Seven kimdir?

Bugünden itibaren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 1-5 Nisan yarışmacıları arasında 75 bin liralık ödülün sahibi olmaya çalışacak Kübra Seven ekranlara tabancı bir isim değil. Kendisi daha önce Gelin Evi'ne katılmış, all star etabında da yarışmıştı. 2 sene önce katıldığı programın ardından bugün 33 yaşında. Lise mezunu. Kendisini geliştirebileceği bir bölümde okumak amacında. Tiyatrocu. Mutlu bir evliliği var. Instagram hesabı @kubraseveniniz'dir.

2024/04/01/yasal-uyari.webp

23hgg32g3.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.